top of page

Bygg upp med hjälp av bilder och text en digital dagbok av din hund.

 

Ett minne för livet!

"Ett socialt medium för djur"

Om Animatch

Människans bästa vän, hunden, ett gammalt uttryck som står sig än idag. I Sverige återfinns hunden i 15% av alla hushåll och totalt finns det drygt 1 miljon registrerade hundar på Jordbruksverket. Att äga hund är ingen ovanlighet, ändå kan det vara svårt att hitta andra hundägare att umgås och samtala med. Detta vill på Animatch ändra på.

Animatch – framtidens samlingsplats för alla hundägare att dela bilder, texter och åsikter relaterat till att vara hundägare. Vi vill göra det enkelt för dig med hund att hitta andra likasinnade att ta en promenad med, prata hundämnen med eller till exempel träna agility med. Vi vill ge er tillgång att nå hela hundsverige på en och samma plattform med en så bra användarupplevelse som möjligt - det ska inte vara krångligt att hitta andra hundägare.

Historia

Våra kreativa grundare

Vi är ett team från Gotland som tillsammans jobbat med Animatch sen hösten 2019 då idén grundades i form av ett UF-företag. På vägen har idén ändrats och specificerats och lett fram till den idé vi jobbar med idag: en socialplattform för alla djurägare att samtala och hitta likasinnade på.

VD/Marknadsansvarig
Mirjam Nordin

Mirjam har sen barnsben haft ett stort intresse för hästar och jobbat i stall, där hon idag rider in en unghäst. Utanför det är hon Animatchs VD och marknadsansvarig. 

Ekonomi-/Produktansvarig
Edvin Vijnja

Edvin är kattälskare och har idag en Brittisk långhår som heter Donovan. Utanför det är han Animatchs ekonomi- och produktansvarige. 

Historia

bottom of page